Zjevení Otcovy lásky

Vytvořeno Pro 29, 2017 Od Adrian Ebens v Zpravodaj

Zjevení Otcovy lásky - Zpravodaj

Originál článku: http://maranathamedia.com/article/view/revelation-of-the-fathers-love-newsletter 

 

               

 

                      Zjevení Otcovy lásky                                                                                                              

Vážení příznivci Maranatha Media CZ

Rok 2017 se blíží k závěru. Děkujeme Pánu za nádherné věci, které nám ukázal a které pro nás učinil během tohoto roku. Náš poslední Zpravodaj byl zaslán v květnu letošního roku. Od té doby cestujeme a kážeme v několika zemích, sdílejíce poselství Otce a Syna a jejich charakteru Lásky a o čase, ve kterém se oni obzvláště touží s námi setkat. 

Pro přehled o našich misijních cestách se můžete podívat na tuto prezentaci a přečíst si odkazy na různé reporty, které byly sestaveny Dannym Brownem - mým společníkem na cestách.

2017 Souhrnná zpráva z misijních cest - Youtube Video

Report o sérii biblických školení ve sboru Talking Rock

Report z Bulharska

Report ze Srbska a České republiky

Report z Francie

Report z Německa

Report z Cape Town

Report z Oudtshoornu, Hiedelbergu, Pretorie a Nelpruitu

Report z Empangeni a Pitermaritzburgu  Zde je několik obrázků z misijní cesty.

V tomto vydání zpravodaje:

Programové videoklipy - Nová kniha Agape.

Stáhněte si a prohlédněte si tyto brožury týkající se tohoto zpravodaje.

Obrázky ze sboru Talking Rock

                        

 

Danny Brown přednáší                                                                                                                              

 


Křest v Sofii, Bulharsko

     
     
  V domě Borise a Karol v Zrenjaninu, Srbsko
 

 

 

 


 

S Jiřím a přáteli v Brně, Česká republika

 

V domě Marca a Elisabeth Furyových v jižní Francii                                                                           

 

 

Ve Speele, Německo

Websites maranathamedia.com maranathamedia.de maranathamedia.bg maranathamedia.fr maranathamedia.net maranathamedia.cz maranathamedia.nl maranathamedia.rs maranathamedia.ro

maranathamedia.co.za

maranathamediarussia.com maranathamedia.in identitywars.com

 

 

 

Kapské Město, Jižní Afrika

 

Svátek stánků v Pietermaritzburgu - Jižní Afrika

 

 

Bylo to požehnání, vidět jak se v různých zemích překladatelská práce hýbe kupředu. Každý tým dělníků je poselstvím velmi motivován a horliv, aby byl překlad k dispozici v jejich místním jazyce. Všeho všudy bylo dohromady sdíleno cca 200 přednášek s přibližně 30 křty. Rádi bychom všem poděkovali za jejich modlitby a podporu, jelikož pokračujeme v postupování vpřed s poselstvím třetího anděla v různých částech světa. Zvláštní poděkování patří organizátorům v každém místě, kteří udělali neuvěřitelné množství  práce, aby se věci daly dohromady. Prosíme o vaše modlitby za dílo na rok 2018.

Videa z biblického výcvikového programu v TRSC  

Všechny přednášky ze série Biblické školení ve sboru Talking Rock byly zaznamenány. Tato série poskytla několik aspektů týkajících se poselství třetího anděla,jak připravit a sdílet kázání a studium Bible a grafickou prezentaci Božího posledního poselství lásky.

Kompletní seznam skladeb

Kazatel Adrian a jeho přednášky ze seznamu videí této série

Seznam skladeb přednášek na téma Boží Charakter

Série svátek Letnic v TRSC

Další video série z turné 2017

Série poselství třetího anděla - Jižní Afrika

Série Kapské Město

Série ze svátku stánků

Nová kniha - Agape

Zatímco jsme byli ve sboru Talking Rock, dokázali jsme začít s natáčením série pod názvem Agape. Je to 24-dílná seriál o Božím charakteru. Podařilo se nám zaznamenat 15 přednášek. Skripty byly sestaveny do knihy, která je nyní k dispozici. Tato kniha je vyvrcholením 16-letého hledání - porozumět Božímu charakteru. Ta cestu začala když jsem vzpomínal na narození svého prvního syna. Přemýšlel jsem o tom, jak jsem ho poprvé držel v náručí a jaký hluboký pocit lásky jsem k němu cítil. Chuť takových božských emocí mě přivedla ke střetnutí s Bohem, který mi vtiskl myšlenku, že ty pocity, které jsem měl pro svého syna, byly výrazem Boží lásky k Jeho Synovi a následně i k Jeho na Zemi narozeným dětem. 

Očekáváme, že tento video seriál bude dokončen do konce příštího roku, stejně jako vytvoření aplikace pro mobilní telefony, kterou mohou lidé v telefonu sledovat jako video, poslouchat jako zvuk anebo číst jako knihu. Vzhledem k tomu, že kniha byla právě dokončena, nemáme v tuto chvíli žádné výtisky, ale ty budou zanedlouho vytištěny. Jedná se o knihu navrženou pro sdílení se svou rodinou, přáteli a kolegy v práci, kteří hledají pochopení Božího charakteru a hledají odpovědi, proč existuje tolik násilí, které je v Písmu zjevně připisováno Bohu

Přímé přenosy Life Stream 2017

Life Stream 2017 se brzy stane Life Stream 2018. Můžete dohnat všechny

předchozí přednášky na výše uvedeném odkazu. Na našich zasedáních pokrýváme velmi zajímavý materiál a doufáme, že se můžete podívat na některé z prezentací. Nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho Youtube kanálu pro získání nejnovějších aktualizací a upozornění budou-li živé přenosy přednášek. 

Translation Projects and Outreach

Máme spoustu překladatelských projektů, které probíhají v němčině, španělštině, francouzštině, bulharštině, češtině, holandštině, afrikánštině, zulu, filipínštině, srbštině, ruštině, čínštině, hindu a dalších jazycích. S potěšením oznamujeme naše nové internetové stránky v holandštině maranathamedia.nl We also have launched a website for India maranathamedia.in. Věříme, že v blízké budoucnosti můžeme mít nějaké vyhlídky na překlad do polštiny. Hledáme někoho, kdo by nám mohl pomoci s překladem do italštiny a rovněž do maďarštiny. Kontaktujte nás prosím, pokud nám můžete s těmito jazyky pomoci. 

Kolportérská a biblická práce

Od té doby, co jsme navštívili Jihoafrickou republiku, máme nyní někoho, kdo pracuje na plný úvazek v kolportáži a trochu biblické práce na částečný úvazek. Je naší modlitbou rozšířit kolportážní činnost na rok 2018 v rámci přípravy na Evangelizační dílo, které se uskuteční koncem příštího roku a počátkem roku 2019. Děkujeme za vaše modlitby a podporu těchto projektů.  

Audio knihy

Máme řadu požadavků na Audio knihy. Máme sérii Války o identitu ve formátu Audio knihy. Doufáme, že v roce 2018 bude dokončeno více audioknih.

Sbírka kázání ve formátu MP3

Nyní máme k dispozici sbírku mp3 kázání od Adriana Ebense od roku 1994 až do současnosti. Ne vždy je možné sledovat kázání a často je jednodušší poslouchat. Kázání si můžete stáhnout z tohoto místa: http://maranathamedia.com/download_section/view/adrian-ebens

Děkuji Vám

Děkujeme všem našim příznivcům v různých částech světa, kteří nám pomáhají dopravit radostnou zprávu poselství Třetího anděla do světa. Žádáme o vaše modlitby, jak budeme pokračovat postupovat vpřed se světlem pravdy. Jsme velice nadšeni těmi věcmi, jež  se učíme a modlíme se, že budete také požehnáni na této cestě do hlubšího poznání Otce a Syna.

Přeji požehnání,

za služebnost Maranatha Media

Adrian Ebens